16 Aralık 2010 Perşembe

Bir duztabanlik neticesinde yorumlara cevap veremiyorum, o yuzden eski usul yeni bir bolum acip yazayim dedim.

Oncelikle Seda: Mimolette' e hala gitmedim, is yerime cok ters oldugu icin Taksim civarina gidemiyorum. Nedense hakkimi hep manzarali yerlerden yana kullaniyorum, Istanbul' a gelen misafirlere tereciye tere satmaya calismiyorum, onun yerine onlarda olmayani, yani Bogaz' i veriyorum. Bayiliyorlar... Ama kendim icin sozunu dinleyip gidecegim.

Zeynep: Backyard nerede, ilk firsatta gitmek isterim.

Nirvino: 54 lira sarap fiyati, ucakla da gelse yine de cok fazla. Bu iste herkes cok kazaniyor, sarabi sevenler kaybediyor. Yok mu bir orta yol?

Yine Seda: Vourla' yi icmedim, ama gecenlerde hem Papermoon hem de Sunset' te Urla Sarapcilik' in saraplarini buldum, Nero d'Avola ve yerli uzumlerinden olan saraplarindan ismarladim. Cok begeniyorum, hem de Izmirli' den Izmirli' ye destek. Vourla' yi da bulsam icecegim mutlaka.

Bu arada laf aramizda, Urla ile Alcitepe' yi arka arkaya ictim, Alcitepe cok daha derinligi olan bir sarap, acik ara daha iyi.

Elixir: "Beverly Hills" bayildim... Ben sahte gercek diyorum... Eskiden 3 kurusa cay ictigimiz ogrenci kahvesi sonradan gorme merkezi oldu. Ne kotu.

Herkese selamlar.

3 yorum:

  1. Backyard: Bebek sırtlarındaki Bebeköy'de açılan MAC spor klubünün içinde. Adres: Bebek Mahallesi, Bebeköy Sok. No:1
    Tel: 212 287 1500

    YanıtlaSil
  2. 54 liralık Beaujolais'nin alıcısı ya da satıcısı değilim, ve bu fiyatın uçuk olduğu konusunda size katılıyorum. Bu şarabı 57 liraya satan www.sarapmarketi.com.tr sitesi ise ürünün ithalatçısına ait. Onlar size daha iyi bilgi verebilirler sanırım.
    Ama bu işte en çok kazanan mal+navlun+sigorta değeri üzerinden önce vergi, sonra da verginin vergisini alanlardır diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. hey! yorumlara cevap verme işini bu kadar önemsemen ne hoş. çok incesin:)

    boğaz bir başka tabii.. ama mimolette'i listene eklemişsin, umarım seversin!

    bir izmirli olarak izmir ve urla'nın çekim merkezi olmasına çok seviniyorum, umarım devamı gelir. şarabı, manzarası, havası, balığı, almosferi ile çok cici bir yer!

    yeni yıl afiyetle geçsin diyorum son olarak:) sevgiler!

    YanıtlaSil