22 Ocak 2010 Cuma

Zazie

Nisantasi'ndaki ilk cafe'leri icin bir sey soyleyemeyecegim, gitmedim. Ama Goztepe subesi biraz medya pazarlamasi gibi...


"Zazie - Goztepe" cok guzel dekore edilmis, insani yormuyor, karsida Goztepe Parki' ni seyrederek guzel vakit gecirebiliyorsunuz. Ama is yemek ve sarap listesine gelince sinifta kaliyor. Saraplar 60-70 liradan baslayip iyi saraplarda 100 tl uzerine cikiyor, genel olarak pahali. Ucuz saraplar da cok kaliteli degil. Yemekler derseniz, agirlikli olarak uzerine basa basa iddiali olduklarini soyledikleri averaj malzeme ile hazirlanmis averaj alti pizzalardan olusmakta. Yazmak icin bir kac kez gidip emin olmayi bekledim ve ilk izlenimim degismedi. Unlu bir sef menuyu hazirlamis ama sanki mutfaga nasil pizzanin yapilacagini ogretmeden donmus gibi. Diger yemekler de ayni sekilde cok parlak degil. Et yemeklerinde bir yaraticilik yok, pasta'lar da ayni sekilde Istanbul standard cafe standardinin ustune cikamiyor. Bir seyler eksik, mekan sahiplerinin isin basinda bulunmamasinin etkisi mi bilmiyorum ama dedigim gibi eksik olan bir seyler var.


Zazie' ye Bagdat Caddesi'nde dolastiktan sonra soluklanmak icin gidilir, ama yemek icin civarda daha iyi alternatifler var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder