29 Haziran 2009 Pazartesi

Pasta Presto


Iki uc ay kadar once gitmistik, gecenlerde Acikhava'da bir konser oncesi yine ugradik. Vaktimiz dar oldugundan cabuk bir seyler atistirip kacalim diye dusunurken onden peynir, sarmisakli ekmekler ile guzel bir sise sarap (Dusty Creek, California, ucuz ama govdeli bir sarap), sonra da pizza, tatli, kahve vs derken neredeyse konseri kaciriyorduk.

Pizzalari icin ayri bir paragraf acmak lazim; usta Milano'da uzun zaman calismis bir Turk, ustune bir de Presto' nun sahibi Can Bey'in malzeme secimindeki titizligi ile birlesince enfes pizzalar ortaya cikiyor. Kesinlikle tavsiye ederim, boyle guzel pizzayi her yerde bulamazsiniz. Pizza fiyatlari yaklasik 15 tl civarinda, nerdeyse Ceaser's fiyatina...

Pasta Presto Vali Konagi Caddesi' nin sonunda olmasindan dolayi klasik Nisantasi hengamesinden uzak, digerlerinden daha rahat bir mekan. Gidin sohbet edin, guzel ve makul fiyatli saraplari (bu ikisi nedense pek yan yana gelmiyor) kaziklanma korkusu olmadan tadin. Gercek bir restaurant havasini icinize cekin.
Bir de, Loreena Mc Kennitt konserine siz siz olun sarabi cok kacirip gitmeyin, Acikhava'da uyuya kalabilirsiniz...
Pasta Presto (212) 291-5825

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder