10 Haziran 2009 Çarşamba

Num Num

Klasik Amerikan tarzi, buyuk porsiyon, bol kolestrol, hamburger veya fajita agirlikli bir yer. Tek orjinal yemekleri "sallanan etler", ismi ve goruntusu itici, vejeteryenleri bayiltabilir, ama tadi digerlerine gore goreceli iyi. Aman dikkat edin sisler sicak geliyor, elinizi yakabilirsiniz.

Kanyon ve Meydan'daki yerlerine defalarca gittim, zincire bagli olduklarindan servis ve lezzet standard (lezzetin standardizasyonu korkunc bir sey bana kalirsa, neyse bu ayri bir konu). Hamburgerler idare eder ama ya az pismis y ada cok pismis geliyor, arasi yok... Birayi soguk bardakta veriyorlar, yabanci bira cesitleri de mevcut. Burgerler ve sallanan etler haricindeki diger yemekler -ozellikle de salatalar- vasat, hani yemezseniz bir sey kaybetmeyeceginiz cinsten.

Bar alani genis, ustteki ekranlarda spor yayinlari var, ama Galatasaray maci oldugu bir gun seyretmek istedik, digiturk'leri yokmus maci gosteremediler. Sportsbar havasi vermek illa Eurosports gostermekle olmuyor, esas onemli maclari gostermek lazim.

Sinema oncesi ya da cocuklarin bayginlik gecirmeyecegi bir yer ariyorsaniz gidilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder