17 Kasım 2009 Salı

Brasserie Polonez - Palladium AVM

Ne yalan soyleyeyim Paladium'da acilan Brasserie Polonez' e gitmeyi nasilsa Cadde'dekine benziyordur diye aklimdan gecirmemistim. Birahane ile kofteci karisimi bir yer olsak gerek diye nedense aklimda bir idee fix kalmis ve hep es gecmistik, ta ki Galatasaray macini seyredecek bir yer bulamayincaya kadar...

Polonez Brasserie son dereceli basarili bir sekilde sports bar ile bistro arasindaki cizgiye kendisini konumlandirmis. Icerisi bir kere cok genis, her yerde buyuk ekran plazmalar var. Disarisi da ayni sekilde genis ve ferah. Bar tam tesekkullu, aradiginiz cogu icki mevcut. Sports bar havasinda olmasina ragmen etrafa klise bir sekilde spor aletleri, raketler, kanolar falan sacilmamis, sade ama kaliteli bir dekorasyon yapmislar.

Servis, cok yigilma olmadigi taktirde guzel isliyor, yemek yemedik ama goz ucuyla baktigim kadariyla porsiyonlar doyurucu, tabaklar estetik. Tabi ki caddeden daha pahali, yemekler 20-25, biralar 8 lira civarinda.

Eger Palladium yakinlarinda oturuyor ya da calisiyorsaniz mac aksamlari icin kesinlikle Polonez'i tercih edebilirsiniz.

Tel: 216.663-2027

3 yorum:

  1. DİKKKKKKKAAAAAAT!
    Ekteki telefon numarası yanlış ve benim numaram.
    Doğru olan numara 0216 6632027'dir. Blog yazarı numarayı düzeltebilir mi?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Hemen duzelttim, kusura bakmayin. Ilk tekzibim size kismetmis... Selamlar.

    YanıtlaSil
  3. Polonez Brasserie'nin 4 mevsim hizmet veren muhteşem terasından da bahsetseydiniz keşke.

    Bir daha giderseniz mutlaka beğendi yatağında servis edilen kuzu külbastıyı denemelisiniz, keza bizler bu yemeğin Polonez Brasserie'nin ''signature'' yemeği olduğu konusunda hemfikiriz. Ancyra Kalecik karası ile son derece uyumlu bir seçim olduğunu da belirtmek isterim.

    Son olarak, ''mac aksamlari icin kesinlikle Polonez'i tercih edebilirsiniz'' ifadenizi biraz kısıtlayıcı buldum. Şahsen bizler, bu mekanı -bazen özellikle- maç günleri dışında da tercih ediyoruz.

    YanıtlaSil