23 Şubat 2010 Salı

Palma d' Oro


Cumartesi aksami Bagdat Caddesi'nde yuruyup bir yandan da aksam yemegini nerede yesek diye dusunurken aklimiza uzun zamandir onunden gectigimiz ama nedense bir turlu yemek yemedigimiz Palma d' Oro geldi.

Palma d' Oro klasik Bagdat Caddesi kafelerinden farkli degil, menude neredeyse 100 degisik yemek var ve eminim lezzetleri birbirine cok benziyor. Pizzalar deseniz vasat, hatta vasat alti. Onume yogun hamurlu yumusacik bir pizza geldi, hatta peynirler bile tam erimemisti, lezzetini siz dusunun. Diger yemek de pizzadan daha parlak degildi.

Ote yandan Istanbul'da bulabilecegim en uygun fiyatli Montepulciano d' Abruzzo ictik. Bu uzumden gayet guzel saraplar yapiliyor, belki ust duzey degil ama 55 liraya daha ne olsun. Saraptaki vergi indiriminin isletme fiyatlarina yansimasi sevindirici.

Palma d' Oro' da cumartesi aksami tum masalar dolu, garsonlar ve mutfak kendini kaybetmis vaziyetteydi. Belki daha az yogun bir zamanda gitseydik daha farkli dusunebilirdim; ama yine de servis ve karsilama iyi niyetli, sarap da kaliteli ve uygun fiyatli idi. Ama daha onemlisi web sitelerine menu ve fiyatlarini koyabilecek seffaflikta bir isletme, sarap ve web icin kendilerini kutluyorum (ama pizzalari cok kotu, umarim normal zamanda daha iyidir).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder