30 Haziran 2009 Salı

Dukkan Burger - Cadde

Bebek' te acildigindan bu yana cok istememe ragmen trafigi goze alip da bugune kadar gidememistim. Cadde' de Dukkan' in dukkan actigini (soguk espri farkindayim) duyunca sevindim, ve dun aksam gidelim dedik.

Hamburger 12, cheese burger 13, patates gibi yan yemek ve icecekler de 4 tl. Ben listenin en buyuk burgeri olan Dukkanburger' i sectim (200 gr) o da 20 lira idi.

Benim yedigim "dukkanburger" guzeldi, koftesi tam istedigim sekilde pismis geldi, disi sert, ici ise etin suyunu ve lezzetini saklamis vaziyette. Muge' nin ismarladigi acili burger ise iyi pismis geldigi icin cok kuruydu, ama dedigim gibi kotu oldugundan degil fazla pisirildigi icin (icinde sadece domates var, biraz bacon ya da sogan eklerseniz daha guzel olur).

Unutmadan, masaya piyasa isi uyduruk hotdog hardallarindan koymayip, kendi yaptiklari -hem de iki cesit- hardali koyduklari icin Dukkan' i tebrik etmek istiyorum. Bunu Kanyon'daki Gourmet Burger' de bulamazsiniz.

Iki kisi icecekler ile birlikte (bu arada bira yok, sadece mesrubat var) 48 lira verdik. Hani cabucak bir seyler yiyelim diyorsaniz bir diger alternatif Kizilkayalar ya da Bambi olabilir, buralarda yari fiyatinin asagisina "yiyip de kacabilirsiniz". Dukkan, burgerleri guzel ama cabuk yenecek bir yere gore fiyatli, ayni fiyat skalasinda Midpoint ya da Num Num gibi yerlerde de yiyebilirsiniz, ama ben bir burgersever olarak Dukkan' a gidilir derim.

1 yorum:

  1. Günaydın Kasap Etiler'i denemenizi şiddetle tavsiye ederim, Dükkan'da fiyat-alınan karşılık denklemine kıyasla gerçekten etkileneceğinizi düşünüyorum.
    Sevgiler,
    Zeynep.Y 131

    YanıtlaSil