12 Ekim 2009 Pazartesi

Zuma Istanbul


Zuma Londra ve Hong Kong' dan sonraki ucuncu subesini gectigimiz sene Istanbul' da ac(mis) ve su anda Istanbul' un en iyi Japon Restaurant'larindan biri, hatta belki de en iyisi
diyebilirim. . .

Demirbaslardan sushi / sashimi cesitlerinin yani sira et yemekleri de on planda.

Mekan Bogaz' in guzelligi ve yemeklerin lezzetinin onune gecmeyecek sekilde sade, ama son derece şık. Disarida oturursaniz Bogaz nefes kesici.

Yemeklerden sushiler guzel, malzemeleri taze ama olaganustu degil, etlere gelince ise ayri bir bolum acmak lazim. Susamli ve baharatli bonfile ve acili kuzu pirzola yedik, ikisi de harika idi. Yemekler ortalamanin oldukca uzerinde olmasina ragmen servis malesef ayni paralelde degil. Bira olarak menuden Asahi rica ettik ama kalmamisti, sonrasinda da garson yemeklerimizden birisini unuttu, ortadaki yemegi bolusmek zorunda kaldik. Ben olsam telafi etmek icin en azindan bir yasemin cayi ya da tatli ikram ederdim ama malesef garson amator idi. Bence bu fiyat skalasindaki bir yerde daha iyi bir servis olmasi gerekiyor.

Zuma' da fiyatlar oldukca yuksek, iki kisi sarap olmadan sadace bir kac bira, starter iki ana yemek ve tatli ile 250 tl.' den asagi cikmazsiniz. Sarap tercih ederseniz minimum bir 100 lira daha ilave edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder