21 Temmuz 2009 Salı

Cemile Sultan Korusu - Koru Restaurant

Pazar aksami Istanbul Ticaret Odasi' nin isletmeciligini yaptigi Cemile Sultan Korusu' nda aksam yemegine davetliydik. Insana Istanbul'da yasadigina sukrettirecek guzellikte bir koru ve icerisinde ayni guzellikte manzaraya sahip bir yer.
Once agaclar altinda soguk ickiler, onu takiben de Kanlica' dan Bebek Koyu'na bakan bir manzarada harika bir yemek yedik.
Koru Restaurant, Istanbul menulerinin demirbaslarindan olan carpaccio, gorgonzola soslu bonfile, sinitzel gibi seceneklerin disina cikmamasina ragmen gerek servisin kalitesi gerekse manzara ile bize cok guzel bir gece gecirtti.
Genellikle gunduz havuz, gece restaurant' a donusen yerler bana pek samimi gelmez, ama Koru Restaurant bu cozumu masalari ahsap bir deck' e almak ve havuzu da cok hafif bir gece mavisi tonunda isiklandirarak cozmus.
Fiyatlar bu kadar artiya sahip bir yer icin dusuk sayilabilir, ITO'ya bagli oldugu icin klup fiyatlarini uygulamislar. Entree' ler 8-15, et yemekleri ise 20-25 lira civarinda. Iki kisi icki ile birlikte 150 liraya cikabilirsiniz.
Cemile Sultan Korusu kesinlikle dogal dokusu ve essiz manzarasi icin gidilmesi gereken bir yer. Cevrenin guzelligi itinali bir servis ile de birlesince memnun ayriliyorsunuz. Tavsiye ederim.
Tel: (216) 308-4943

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder