4 Mayıs 2009 Pazartesi

Et and More

Etler Kore mutfagindan uyarlama bir sistemle sunuluyor. "Uyarlama" dedim ama kotu algilanmasin, fark yaratilmaya calisilmis, gayet de guzel olmus.

Sarap menuleri genis, fiyatlari ortanin biraz uzeri. Ortam havadar, nezih. Etler masaya getirilen onceden isitilmis bir granit tas blogunun uzerinde pisiyor, yanina mantar tarzi garniturleri de ekliyorsunuz. Koku olmuyor zira masalarin uzerinde guclu davlunbazlar var. Isin en guzel yani etleri istediginiz gibi pisirebilmeniz. Orta isteyene orta, well done isteyene well done. Sadece granitler soguyunca yenisini istemeyi unutmayin.

Fiyatlar dedigim gibi averaj uzeri, kisi basi 100 lira verirsiniz. Biz her gittigimizde memnun kalktik.

Bunca birbirinin ayni menuye sahip yer icerisinde bence farkli tarzlar denemeye deger. Degisik bir sey yapmaya calisan ve bunu da bir olcude basaran yerlerin desteklenmesi gerektigine inaniyorum.
http://www.etandmore.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder