4 Mayıs 2009 Pazartesi

Sahan

Ayni bolgedeki Develi, Il Padrino gibi burasi da devasa boyutlarda, hangar ile restaurant karisimi bir yer. Servis Develi’ den kotu, yemekleri de Il Padrino Kebap’ tan.

En son gittigimizde kalabaliktik set menu aldik, artik menunun setliginden midir, yoksa Cumartesi kalablikligindan midir bilmiyorum yemekler her zamankinden daha bastansavma geldi. Mezeler klasik gavurdagi, patlican salatasi gibi standardlardi, lezzet ise standardin altinda kalir. Ismarladigim tavuk sis gogusten yapilma suyunu kaybetmis bir sis idi. Sadece tavsiye edebilecegim kirecte kabak tatlisini tatmaniz. Benim favori tatlilarimdandir ve malesef pek fazla yerde yapilmiyor, bir tek kabak tatlisini onerebilirim.

Cocuklu aileler her oyun odasindan ve fiyatlarin nispeten uygun olmasindan dolayi Sahan' a geliyorlar ama Il Padrino Kebap ile fiyatlari asagi yukari ayni, oyun odasi olayi Padrino’da da var.

Diger Sahan' lar gibi Atasehir Sahan' in da dikkat cekici bir yani yok, Paladyum trafigine girmeyinize degmez. Eger bir sekilde gitmisseniz de arabayi Sahan' in kendi otoparkina birakabilirsiniz, valeye vermeye gerek yok, zaten ayni yere koyuyorlar, bir de bosubosuna valenin arabayi getirmesini bekliyorsunuz.

Atasehir civarindaki kebapcilar arasinda oyumu Sahan’dan yana kullanmam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder