25 Mayıs 2009 Pazartesi

Event Garden - Bahcekoy


Event Garden' da lise devremizin bahar piknigini duzenledik. 70 buyuk ve 30 tane de cocuk yani yaklasik 100 kisi civarindaydik.
Simdiye kadar Agva, Sile, Polenezkoy, Cumhuriyet Koyu civarlarinda bir cok "mesire" ya da kendin pisir kendin ye tarzinda yere gittim. Kimisi Leonardo gibi iyi servis ama dar alan, kimisi ise Kazanc Ciftligi gibi bol alani olan servisi kotu ve pis isletmelerdi.
Event Garden'da belki yemekler oyle ahim sahim degil ama dogasi inanilmaz guzel, harika bir ormanin ortasinda 30-40 donumluk cim bir alan hayal edin, bu alan da ustaca degisik gruplarin birbirlerinden rahatsiz olmayacagi sekilde bolunmus olsun. Alan dediysem Beykoz Cayiri gibi degil, bayagi bildiginiz orman alani seklinde.
100 kisi cok guzel vakit gecirdik. Mangal acik menu ve limitsiz mesrubattan olusan set icin buyukler ici 50, kucuklere 25 lira verdik. Menude kofte, tavuktan tutun, piyaz, salata cesitleri, meyve ve tatlilara kadar her sey vardi. Biralar ekstra ama 5 lira idi. Isteyenler icin a la carte secenegi var, isterseniz mangal da getiriyorlar.
Kalabalik bir grup ile piknik organize etmek isterseniz, ya da ne bileyim yasgunu, sirket icin acik hava yemegi, Event Garden bu is icin uygun. Isletmecilerden Aynur Hanim isin basinda, ise sahip cikan birisi.
Tel: (212) 271-1322

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder