4 Mayıs 2009 Pazartesi

Beylerbeyi Iskele Restaurant

Beylerbeyi Meydani’ nda, adindan anlasilacagi gibi iskelenin karsisinda. Cadde uzerindeki Is Bankasi’ nin yanindaki cikmaz sokaga girip sokagin ucundaki otoparka arabanizi birakabilirsiniz.

Balik ve mezelerin kalitesi ile cesitlilik bogaz standartlarinda. Roka salatasini tam istedigim gibi “ince kiyim” yapip getirmelerini taktir ettim, zira genellikle roka salatasi gelirken mutfakta kucuk capli bir improvisation’ a ugruyor, misir, beyaz peynir vs gibi seylerle susleniyor, bize gelen salata klasik Ege usulu yapilmis citir citir biz salata idi. Bir de unutmadan, favayi da guzel yapmislar.

Servis gerektigi gibi, bardaginiz bos kalmiyor. Manzarasi ozellikle gece cok guzel. Zaten meydan Ortakoy’ un bozulmamis ve kucuk olceklisi.

Hesap icki, fazlaca meze, tatli vs ile birlikte kisi basi 50-60 civarinda geliyor. Cokca gidildiginde daha da iner herhalde. Bogaz icin makul fiyat.
Tel:216.422-2229
www.beylerbeyiiskelerestaurant.com.tr

2 yorum:

  1. Biz tam gün batımında gittik ve manzarası o zaman da harikaydı. Servis hakikaten çok iyi balık ve mezeler de çok taze ve adabıyla hazırlanmış. Özellikle marine levreği şahaneydi.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Mekanın resmi web sitesi
    www.beylerbeyiiskelerestaurant.com.tr
    Saygılarımla
    Emine Kuşcul

    YanıtlaSil